Am avut o întrevedere cu președintele raionului Dubăsari, Grigore Filipov, cu primarii și consilierii raionali.

În cadrul vizitei în raionul Dubăsari am avut o întrevedere cu președintele raionului, Grigore Filipov, cu primarii și consilierii raionali.

86697199_2457554901152056_8272970661299748864_o.jpg?_nc_cat=110&_nc_ohc=6-kTkeQLXl0AX_xyxXA&_nc_ht=scontent.fkiv1-1 Am avut o întrevedere cu președintele raionului Dubăsari, Grigore Filipov, cu primarii și consilierii raionali.

Este singurul raion din țară în a cărui jurisdicție se află localități pe ambele maluri ale Nistrului. Am abordat mai multe probleme actuale cu care se confruntă locuitorii din această regiune. Este vorba despre prestarea serviciilor raionale și de stat din partea agențiilor de profil, probleme de ordin economic, inclusiv procedura de deschidere a subzonei Zonei Economice Libere ”Bălți”, asigurarea condițiilor necesare pentru procesul de învățămînt gimnazial și altele.

Am menționat că proiectele investiționale în domeniul iluminării stradale, gazificării localităților și aprovizionării cu apă potabilă, de reparație a drumurilor, inițiate de Președintele țării, vizează și localitățile raionului Dubăsari și raionul va primi sprijinul necesar în acest sens.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.