Am avut o întrevedere cu parlamentarii din Republica Azerbaidjan Sevinj FATALIYEVA și Sadagat VALIYEVA

Am avut o întrevedere cu parlamentarii din Republica Azerbaidjan Sevinj FATALIYEVA și Sadagat VALIYEVA, reprezentanți ai partidului de la guvernare din această țară ”Noul Azerbaidjan”, care se află în Moldova la invitația PSRM pentru a participa la evenimentele dedicate împlinirii a 20 de ani de la fondarea partidului.

Partidul „Noul Azerbaidjan“ joacă un rol dominant în viața politică a țării. Fondatorul a fost regretatul președinte Heydar Aliyev, după moartea sa, partidul este condus de actualul șef al statului, Ilham Aliyev. Cu acest partid PSRM urmează să semneze un Acord de colaborare.

Am făcut un schimb de opinii pe marginea rezultatelor vizitei mele recente la Baku. Am menționat importanța realizării înțelegerilor la care s-a ajuns, îndreptate spre extinderea și aprofundarea relațiilor bilaterale spre beneficiul ambelor state. Avem poziții comune pe mai multe subiecte, cum ar fi – consolidarea independenței țărilor noastre, necesitatea dezvoltării și aprofundării legăturilor comercial-economice și umanitare, impulsionarea cooperării interparlamentare, dar și interpartinice.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.