Am avut o întrevedere cu o delegaţie din Rusia

Am avut o întrevedere cu o delegaţie din Rusia, condusă de co-preşedintele Organizației Obștești ruse “Delovaia Rossiia”, Andrei Nazarov. La întrevedere au mai participat preşedintele Consiliului Tehnico-ştiinţific al industriei de iluminat din Rusia, administratorul holdingului Boos Lighting Group, Gheorghi Boos şi ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasneţov.

Împreună cu partenerii ruşi, am pus în discuţie chestiuni legate de organizarea şi desfășurarea Forumului Economic al Oamenilor de Afaceri moldo-rus, un eveniment de amploare care va avea loc în perioada 20-22 septembrie, la Chişinău. S-a menționat că circa 200 de reprezentanți ai mediului de afaceri din Moldova şi sute de companii mari din Federația Rusă și-au manifestat interesul pentru participare la lucrările Forumului.

De asemenea, am examinat perspectivele cooperării de mai departe dintre ţările noastre în sfera afacerilor şi a investiţiilor. Am fost unanimi în opinia că evenimentul planificat trebuie să devină o platformă eficientă pentru determinarea atractivităţii investiţionale a Republicii Moldova şi stabilirea unui parteneriat strategic amplu cu Federaţia Rusă în domenii de interes reciproc.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.