Am avut o întrevedere cu o delegaţie de parlamentari din Republica Turcia

Am avut o întrevedere cu o delegaţie de parlamentari din Republica Turcia, din componenţa căreia fac parte deputații Huseyin BÜRGE, Hakan ÇAVUŞOĞLU şi Mehmet ALTAY, reprezentanți ai Partidului Justiției și Dezvoltării, care se află la guvernare în Turcia și este condus de Președintele țării Recep Tayyip Erdogan.

Am salutat prezența oficialilor turci în țara noastră, care au venit să participe la ședința festivă consacrată celei de-a XX-a aniversări de la fondarea PSRM.

Am făcut un schimb de opinii cu privire la relaţiile bune de colaborare care s-au stabilit între ţările noastre, atît la nivel de conducere de vîrf a țării, cît și la nivel interpartinic. Am menționat necesitatea aprofundării raporturilor comercial-economice între Turcia şi Moldova, implementarea unor proiecte comune în toate domeniile de interes reciproc.

Am menționat sprijinul pentru politica promovată de Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, în vederea edificării unui stat puternic şi suveran, subliniind că vom fi bucuroși ca pînă la finele anului curent șeful statului turc să efectueze o vizită oficială în țara noastră.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.