Am avut o întrevedere cu o delegație a Federației Internaționale de Motociclism

Am avut o întrevedere cu o delegație a Federației Internaționale de Motociclism, condusă de vicepreședintele acesteia, Andrzej Witkowski, și de prim-vicepreşedintele Federației Europene, Martin de Graaff. La întrevedere au participat și reprezentanții Federației de Motociclism din Moldova, inclusiv președintele acesteia, Victor Golovicichin.

Am discutat perspectivele dezvoltării motociclismului, care se bucură de popularitate în Republica Moldova. Am vorbit despre posibilitatea organizării în țara noastră, în primăvară, a Campionatului European de Juniori în categoria motociclete cu capacitatea motorului de 65-85 de centimetri cubi.

Am fost unanimi în opinia că, dacă Moldova reușește să obțină dreptul de a găzdui și va organiza acest concurs la cel mai înalt nivel, vom avea posibilitatea de a studia perspectiva organizării pe viitor a Campionatului Mondial de Motocros.

Am reiterat că dezvoltarea sportului rămîne o prioritate pentru mine și voi asigura tot sprijinul necesar pregătirii și desfășurării Campionatului european de motocros în țara noastră.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.