Am avut o întrevedere cu membrii formației “DoReDoS”

Am avut o întrevedere cu membrii formației “DoReDoS”, care vor reprezenta Republica Moldova la concursul internațional Eurovision Song Contest 2018, care se va desfășura la Lisabona, Portugalia.

Am discutat despre colaborarea cu celebrul interpret rus, Filip Kirkorov și felul în care merg pregătirile pentru participarea la competiția internațională.

Membrii trupei au revenit recent din țările Baltice, dintr-un turneu de promovare a piesei “My lucky day” pe care o vor interpreta în cadrul concursului. Am apreciat că interpreții moldoveni au fost primiți de către organizatori și spectatori cu multă căldură și ospitalitate. Totodată, am salutat inițiativa formației “DoReDoS” de a organiza un turneu în țările unde avem o diaspora moldovenească numeroasă.

Le-am mulțumit pentru faptul că ne promovează țara în lume și le-am urat succes în cadrul competiției. De asemenea, am reiterat că voi continua să sprijin și să promovez tinerii talentați din Republica Moldova.

Amintesc, că formația “DoReDoS” a participat sub patronajul Președintelui Republicii Moldova la preselecția națională Eurovision 2018, precum și la Concursul Internațional al Tinerilor Interpreți „Novaia Volna-2017” din Rusia, la ambele obținînd locul întîi.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.