Am avut o întrevedere cu Ivan Ostaficiuc, primarul orașului Cupcini, raionul Edineț

Am avut o întrevedere de lucru cu Ivan Ostaficiuc, primarul orașului Cupcini, raionul Edineț, în cadrul căreia am discutat situația actuală din localitate.

1-11-300x226 Am avut o întrevedere cu Ivan Ostaficiuc, primarul orașului Cupcini, raionul Edineț

Domnul Ostaficiuc este unul dintre cei mai experimentați primari din Moldova, avînd o experiență de 37 de ani în funcția de șef al administrației orășenești. Domnul Ostaficiuc se bucură de respectul și susținerea deplină din partea mea.

În cursul discuției, am apreciat măsurile de profilaxie care sînt întreprinse de primăria Cupcini în vederea prevenirii răspîndirii virusului COVID-19.

L-am asigurat pe domnul Ostaficiuc de faptul că, în pofida problemelor provocate de pandemie, conducerea statului va continua realizarea proiectelor de infrastructură în regiunile Moldovei, inclusiv de aprovizionare cu apă, gazificare și reabilitare a drumurilor. De asemenea, vom identifica posibilități pentru a susține businessul în această situație complicată.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.