Am avut o întrevedere cu Ion Ceban, primar general al municipiului Chișinău

L-am felicitat cu prilejul alegerii în această funcție importantă și responsabilă. Am menționat că rezultatul obținut de Ion Ceban este o mare victorie, dar și o mare provocare. L-am îndemnat pe noul edil să fie un primar al tuturor – așa cum a promis.

Mi-am exprimat regretul că pe parcursul anilor Chișinăul a avut doar primari politici, fapt care a împiedicat dezvoltarea capitalei. Am solicitat excluderea disputelor politice din activitatea primăriei, eforturile echipei fiind concentrate asupra soluționării problemelor existente, deoarece de lucru este foarte mult și locuitorii capitalei așteaptă rezultate.

L-am îndemnat pe Ion Ceban să examineze posibilitatea implementării unor proiecte prezidențiale de infrastructură mari, precum construcția drumului de centură în jurul Chișinăului, reabilitarea drumurilor din capitală etc. Sunt sigur că vom identifica sursele necesare pentru realizarea acestor proiecte.

La rîndul său, Ion Ceban a mulțumit pentru încredere și sprijin, confirmînd că primăria nu va mai fi platformă de dezbateri politice, ci o instituție eficientă, focusată pe realizarea programului propus.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.