Am avut o întrevedere cu Gheorghe Para, președintele diasporei moldovenești din orașul Sankt Petersburg

Am avut o întrevedere cu Gheorghe Para, președintele diasporei moldovenești din orașul Sankt Petersburg, șef al sindicatelor în domeniul construcțiilor din regiunea Leningrad.

Am discutat subiecte cu privire la situația și problemele cu care se confruntă concetățenii noștri din Sankt Petersburg.

În context, am menționat că intenționez să întreprind o vizită de lucru în Federația Rusă, în Sankt Petersburg, în perioada 27-28 aprilie, curent.

În cadrul vizitei, pe data de 28 aprilie, planific o întrevedere cu conducătorii diasporei moldovenești din toate regiunile Federației Ruse. De asemenea, separat, va avea loc o întrevedere cu tineretul nostru din capitala de nord a Rusiei.

Amintesc că în Federația Rusă se află oficial circa 600 de mii de cetăţeni moldoveni, care, anual, transferă în Patrie peste 1 miliard de dolari, ceea ce depăşeşte de cîteva ori volumul anual al investiţiilor străine directe în economia Moldovei.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.