Am avut, o întrevedere cu Emily Istrate, tînăra interpretă de 15 ani din Moldova

Am avut, o întrevedere cu Emily Istrate, tînăra interpretă de 15 ani din Moldova, care a cucerit ucrainenii și românii cu vocea sa în concursurile „Golos Deti”, „Next star”, și alte festivaluri internaționale, ocupînd locuri de frunte.

La solicitarea familiei Istrate, am decis să susțin această domnișoară talentată, în vederea participării la un proiect de promovare pe piața internațională a tinerilor talente din fostele țări CSI. Este vorba despre o colaborare între Emily Istrate și renumita companie a cunoscutului producător și compozitor de cîntece ,,2220 Record LLC by Bryan Todd” din Los Angeles, care a lansat mari nume pe piața muzicală internațională. Colaborarea presupune înregistrarea unui album de debut, înscrierea propriilor single-uri, semnate de Bryan Todd, promovarea în Top Pop 40 Award, Radiouri, Radio BBC, TV etc.

Am menționat că promovarea tinerelor talente este o prioritate pentru instituția prezidențială. Am urat domnișoarei Emily succes în realizarea acestor planuri ambițioase și în promovarea imaginii țării noastre peste hotare.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.