Am avut o întrevedere cu Elena Vaenga, cunoscută interpretă din Rusia

Am avut o întrevedere cu Elena Vaenga, cunoscută interpretă din Rusia, cantautor, laureat al numeroaselor premii muzicale, care a venit la Chișinău pentru a participa la concertul festiv prilejuit de aniversarea a 75-a de la eliberarea Moldovei de fascism. I-am mulțumit artistei pentru faptul că în această zi importantă pentru marea majoritate a cetățenilor țării noastre, ea va fi alături de noi.

Țin să amintesc că astăzi, la ora 19:00, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău va avea loc un concert festiv. Alături de Elena Vaenga, pe scenă vor mai evolua cunoscuți interpreți din Moldova: Doina Sulac, Silvia Grigore, Nelly Ciobanu, Geta Burlacu, Constantin Moscovici, formația „DoReDos”.

De asemenea, în această seară, în Piața Marii Adunări Naționale, va fi asigurată transmisiunea în direct a focurilor de artificii care astăzi vor răsuna în Piața Roșie din Moscova cu prilejul celor 75 de ani de la eliberarea Moldovei de fasciști.

La concert sînt așteptați toți doritorii! Să sărbătorim împreună aniversarea a 75-a de la eliberarea țării noastre!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.