Am avut o întrevedere cu Elena Levițchi-Pahomova, președintele Comisiei mass-media a Consiliului societății civile pe lîngă Președintele RM

Levițchi-Pahomova este responsabilă de organizarea Festivalului „TEFI-Sodrujestvo”, care va avea loc în luna septembrie, la Chișinău, sub egida Președintelui RM.

Evenimentul are drept obiectiv nu doar crearea unei platforme pentru desfășurarea Festivalului „TEFI-Sodrujestvo”, dar și prezentarea Moldovei ca destinație turistică pentru oaspeții țării noastre, familiarizarea cu tradițiile moldovenești, cu locurile pitorești, precum și de a contribui la crearea unui număr important de materiale televizate despre țara noastră care vor fi difuzate la posturile de televiziune din diferite state.

La festival vor participa cunoscuți jurnaliști de televiziune și regizori din străinătate, vor fi prezentate filme televizate și documentare din diferite țări, vor fi organizate master-class-uri ale jurnaliștilor cu renume.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.