Am avut o întrevedere cu domnul Michael Siebert, împuternicit pentru Europa de Est

Am avut o întrevedere cu domnul Michael Siebert, împuternicit pentru Europa de Est, Caucaz şi Asia Centrală din cadrul Ministerului de Externe al Republicii Federale Germania. La întrevedere a participat Angela Ganninger, Ambasador al Germaniei în țara noastră.

În cadrul dialogului am discutat în detaliu aspecte ale politicii interne și externe a Republicii Moldova. Am fost unanimi în opinia că alegerile parlamentare din februarie 2019 trebuie să se desfășoare în cel mai transparent și corect mod, în condiții egale pentru toți concurenții electorali.

De asemenea, am analizat starea actuală și perspectivele de soluționare a problemei transnistrene. Vorbind despre politica externă a țării noastre, am remarcat poziția instituției prezidențiale privind necesitatea menținerii unui echilibru în relațiile atît cu statele din Est, cît și din Vest, cu respectarea principiului neutralității a Republicii Moldova. Am subliniat că această poziție este agreată de cei mai importanți parteneri ai Moldovei.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.