Am avut o întrevedere cu domnul Asaf Hajiyev, Secretar General al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră

Am făcut un schimb de opinii cu privire la modalităţile de dinamizare a procesului de cooperare din regiunea Mării Negre, în special în domeniul comerțului, transportului, energeticii, educației, culturii, științei, combaterii terorismului și a traficului de ființe umane.

Am accentuat că APCEMN reprezintă o platformă importantă pentru consolidarea cooperării regionale şi valorificarea potențialului economic existent între statele-membre ale Adunării, precum și un for important pentru realizarea unui schimb de opinii şi viziuni pe marginea mai multor probleme de interes comun.

Pledez pentru exploatarea avantajelor geografice, istorice, sociale şi politice, în vederea dezvoltării şi diversificării relaţiilor comercial-economice existente între statele-membre ale APCEMN.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.