Am avut o întrevedere cu dna Nune Mangasaryan, reprezentantă UNICEF în Republica Moldova

Am avut o întrevedere cu dna Nune Mangasaryan, reprezentantă UNICEF în Republica Moldova, în legătură cu încheierea mandatului său de 4 ani în țara noastră.

În cadrul dialogului, am exprimat mulțumiri pentru sprijinul UNICEF acordat în mai multe domenii precum diminuarea mortalităţii infantile, sporirea ratei de imunizare a copiilor, crearea unor modele noi de servicii familiale şi sociale, consolidarea sistemului juridic şi instituţional de protecţie a copilului.

Apreciez pozitiv rezultatele cooperării cu UNICEF în domeniul promovării şi protecţiei drepturilor copilului în Republica Moldova, în cadrul Programului de ţară al UNICEF pe anii 2013-2017.

Mizez şi mai departe pe sprijinul UNICEF în acordarea de asistență copiilor rămași fără îngrijire părintească și copiilor cu dizabilități în combaterea tuturor formelor de abuz, exploatare, neglijență și violență împotriva copiilor, şi acordarea de asistență copiilor din regiunea transnistreană a Republicii Moldova.

Am mulţumit doamnei Mangasaryan pentru toate proiectele și susținerea acordată țării noastre și i-am dorit succes în noua sa postură de responsabil în domeniu pentru regiune.

Sîntem în așteptarea numeroaselor proiecte și programe pe care putem să le realizăm în comun, în cadrul noului program de parteneriat pe țară. Sper să avem şi în continuare o cooperare la fel de bună cu echipa UNICEF în ţara noastră.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.