Am avut o întrevedere cu Constantin Moscovici, reprezentant oficial al Festivalului Internațional „Slaveanskii Bazar” în Moldova

Am avut o întrevedere cu Constantin Moscovici, reprezentant oficial al Festivalului Internațional „Slaveanskii Bazar” în Moldova, Gleb Lapitsky, directorul Festivalului și Svetlana Avdeeva, șefa secției relații internaționale a acestui concurs.

În cadrul dialogului am discutat posibilitatea organizării în cadrul Festivalului „Slaveanskii Bazar” a „Zilei Moldovei”, cu participarea Ansamblului Național Academic de Dansuri Populare „JOC”.

De asemenea, am salutat intenția domnului Constantin Moscovici de a organiza în cadrul acestui eveniment o expoziție de pictură a jurnalistei Gutiera Postolachi, care de cîțiva ani și-a descoperit talentul pentru pictură.
87801738_4126551070704200_8592255429118001152_o.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=110474&_nc_ohc=0MCxtXp1BzsAX_iWwnz&_nc_ht=scontent.fkiv1-1 Am avut o întrevedere cu Constantin Moscovici, reprezentant oficial al Festivalului Internațional „Slaveanskii Bazar” în Moldova

În cadrul întrevederii Gleb Lapitsky mi-a transmis invitația de a participa la ediția curentă a concursului „Slaveanskii Bazar”, care se va desfășura în perioada 13-21 iulie curent, la Vitebsk, Belarus.

Menționez că Festivalul Internațional de Artă „Slaveanski Bazar” este la cea de a XXIX ediție și se desfășoară anual la Vitebsk, Belarus. Reprezentanții Republicii Moldova evoluează de fiecare dată cu succes la acest concurs, prestațiile lor fiind apreciate cu locuri de frunte.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.