Am avut o întrevedere cu Brian Brown, președintele Organizației Internaționale pentru Familie

Am avut o întrevedere cu Brian Brown, președintele Organizației Internaționale pentru Familie, care la invitația mea se află în vizită în Republica Moldova.

În premieră, la Chișinău, sub egida Preşedintelui Republicii Moldova, pe data de 14-16 septembrie, curent, va avea loc Congresul Mondial al Familiei. I-am mulțumit d-lui Brian Brown pentru acceptul de a organiza acest eveniment la Chișinău, menționînd că pînă la această etapă au fost lansate toate pregătirile necesare pentru organizarea Congresului.

Noi am primit deja confirmările de participare a reprezentanților din peste 50 de țări. Totodată, la această etapă, avem confirmarea de participare din partea Patriarhului Moscovei și al întregii Rusii, Kiril și din partea Primului Ministru al Vaticanului. Din partea Congresului Mondial al Familiei, în persoana domnului Brian Brown, am primit invitația oficială de a efectua o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, în perioada 1–8 iulie, anul curent. Am acceptat această invitație, în cadrul căreia vor avea loc întrevederi și discuții la subiectul păstrării valorilor tradiționale, familiilor noastre tradiționale. De asemenea, preconizăm organizarea unor întrevederi și cu oficiali din Statele Unite ale Americii.

Chişinăul va fi o platformă de discuții între ortodocşi şi catolici, dar şi o platform de promovare a Republicii Moldova la nivel internaţional.

Pentru noi toți, pentru mine personal, valorile familiale, familia tradițională și păstrarea acestor valori reprezintă un obiectiv de bază.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.