Am avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Azerbaidjan în RM, Gudsi Dursun oglu Osmanov

Astăzi am avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, Gudsi Dursun oglu Osmanov, la inițiativa diplomatului.

93414230_4310478128978159_1239733423703064576_o-300x200 Am avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Azerbaidjan în RM, Gudsi Dursun oglu Osmanov

Am discutat mai multe subiecte legate de dezvoltarea relațiilor bilaterale, dar am făcut și un schimb de opinii cu privire la pandemia care afectează întreaga lume.

Ambasadorul azer a menționat că urmărește cu atenție modul în care acționează autoritățile statului și apreciază măsurile întreprinse de conducerea de vîrf a țării în lupta cu virusul de tip nou COVID-19.

În context, diplomatul azer mi-a comunicat că în aceste clipe de grea încercare diaspora azeră este alături de poporul moldovenesc și este dispusă să ofere sprijin conducerii țării noastre în realizarea proiectelor sociale, lansate de Președintele Republicii Moldova.

Am mulțumit părții azere pentru deschidere și solidaritate. Am subliniat că această criză cu care se confruntă întreg mapamondul va putea fi depășită doar prin eforturi comune.

 

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.