Am avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametşin

Am discutat chestiuni legate de dezvoltarea relațiilor bilaterale, dar și am făcut un schimb de opinii despre situația din regiune.

Am remarcat importanța reuniunii grupului interparlamentar de prietenie „Moldova-Rusia“, care a avut loc la Moscova, ieri, și la care au participat din partea moldovenească – membrii Parlamentului Republicii Moldova și ai Adunării Populare a Găgăuziei, iar din partea Dumei de Stat a Federației Ruse – deputați din fracțiunea partidului ”Edinaia Rossia” și “Spravedlivaia Rossia”. Astfel de întâlniri contribuie, cu certitudine, la consolidarea și extinderea dialogului și a relațiilor moldo-ruse.

Farit Muhametşin mi-a transmis invitația președintelui rus Vladimir Putin de a participa la summit-ul informal al șefilor statelor-membre ale CSI, care va avea loc la Moscova la 26 decembrie, curent. Am acceptat această invitație, confirmînd că voi participa la ea.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.