Am avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasneţov

Am făcut un schimb de opinii cu privire la evoluția relațiile bilaterale și realizarea înțelegerilor la care am ajuns cu Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

Am adus mulțumiri părții ruse pentru susținere în soluționarea problemei exportului mărfurilor moldovenești pe piața rusă, tranzitînd teritoriul Ucrainei. Mi-am exprimat satisfacția că deja zeci de agenți economici au livrat produse moldovenești pe piața rusă, fără taxe vamale, tranzitînd teritoriul Ucrainei. Acest fapt va conduce la majorarea, în termeni restrînși, a cifrei schimbului de afaceri dintre Moldova și Rusia.

De asemenea am discutat despre asistența tehnică acordată de Federația Rusă țării noastre. Am convenit că în zilele următoare, un reprezentant al administrației prezidențiale va merge în Rusia pentru a asigura transportarea unităților de transport marca „KAMAZ”, astfel ca în cel mai scurt timp acestea să ajungă în Moldova.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.