Am avut o întrevedere cu Ambasadorul al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin

Am avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin.

În cadrul dialogului am făcut un schimb de opinii privind situația din politica internă și externă a țării. Am menționat că în pofida mai multor acțiuni neprietenoase din partea Guvernului la adresa Federației Ruse, relațiile bilaterale dintre țările noastre se dezvoltă continuu, iar raporturile comerciale sunt în creștere.

Totodată, am discutat despre vizita mea la Moscova, pe care o voi efectua la invitaţia Preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, pentru a participa la deschiderea Campionatului Mondial la Fotbal. În cadrul acestei vizite este preconizată și o întrevedere cu Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Chiril.

În finalul întrevederii, l-am invitat pe Farit Muhametşin să participe la Festivalul Căpşunelor şi Mierii, care va avea loc la 10 iunie, în satul meu natal Sadova.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.