Am avut o întrevedere de lucru cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban

În cadrul discuției am abordat chestiuni legate de activitatea capitalei, în special în urma anulării mai multor restricții valabile pe perioada stării de urgență.

100758636_4462390983786872_2239414893235142656_o-300x201 Am avut o întrevedere de lucru cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban

În acest context, edilul mi-a dat asigurări că în comun cu serviciile municipale sînt analizate și întreprinse măsuri care ar conduce la minimizarea riscului de contaminare cu COVID-19, dar și de revenire a agenților economici la regim de lucru normal.

În altă ordine de idei, vorbind despre problema construcțiilor neautorizate din Chișinău, am susținut ideea primarului de a determina prin lege necesitatea delimitării hotarelor tuturor zonelor spațiilor verzi din mun. Chișinău, interzicerii construcțiilor în perimetrul zonelor verzi, înstrăinării terenurilor funciare din municipiu, dării în arendă în exclusivitate prin licitație publică și transparent, dar și alte reglementări necesare pentru protecția și dezvoltarea patrimoniului municipal.

Am subliniat că sînt gata să susțin și să promovez asemenea inițiative legislative.

 

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.