Am avut o întrevedere de lucru cu Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban

Am avut o întrevedere de lucru cu Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, în cadrul căreia am discutat mai multe subiecte de o importanță majoră pentru locuitorii capitalei.

110645785_2587024951538383_1147984770106786746_n-300x200 Am avut o întrevedere de lucru cu Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban

Ținând cont de situația pandemică care se menține tensionată, inițial am vorbit despre acțiunile întreprinse de autoritățile municipale în combaterea și prevenirea infectării populației cu coronavirus.

De asemenea, am trecut în revistă mai multe activități întreprinse de municipalitate în ultima perioadă de timp. În acest sens am apreciat demontarea și evacuarea panourilor publicitare instalate ilegal, evacuarea automobilelor abandonate pe străzile capitalei, lansarea lucrărilor de curățare a albiei râului Bâc, proiectele din infrastructură și amenajare a spațiilor publice.

Totodată, m-am documentat cu procesul de reabilitare a străzii Albișoara și a trotuarelor de pe străzile M. Bănulescu-Bodoni și Pușkin, proiecte pentru care la inițiativa mea au fost alocate 100 mil. de lei din bugetul de stat.

L-am încurajat pe domnul Ceban să continue implementarea proiectelor inițiate în același ritm, asigurându-l de susținere plenară din partea instituției prezidențiale.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.