Am avut o întrevedere cu reprezentantul special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, Thomas Mayr-Harting

Am avut o întrevedere cu reprezentantul special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, Thomas Mayr-Harting, care se află în Republica Moldova într-o vizită de lucru de trei zile. La întrevedere a participat și șeful Misiunii OSCE în Moldova, Claus Neukirch.

1-6-300x200 Am avut o întrevedere cu reprezentantul special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, Thomas Mayr-Harting

Am discutat un spectru larg de chestiuni privind agenda actuală a reglementării conflictului transnistrean. În special, am vorbit despre problemele circulației libere a cetățenilor noștri peste Nistru, despre funcționarea sistemului bancar, telecomunicațiilor etc.

Am apreciat înalt rolul OSCE ca platformă principală pentru negocieri, exprimând recunoștință pentru sprijinul acordat în procesul de apropiere a pozițiilor celor două maluri ale Nistrului, întru binele cetățenilor.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.