Am avut o întrevedere cu Primarul general al capitalei, Ion Ceban

Am avut o întrevedere cu Primarul general al capitalei, Ion Ceban în cadrul căreia am discutat despre situația actuală din capitală, problemele stringente din Chișinău și proiectele în derulare.

118853382_4949148401777792_8327193635313708364_o-300x229 Am avut o întrevedere cu Primarul general al capitalei, Ion Ceban

Ion Ceban m-a informat că proiectele care au fost lansate la inițiativa Președintelui țării, precum reabilitarea străzii Albișoara și a trotuarelor de pe străzile Bănulescu-Bodoni și Pușkin, decurg conform graficului stabilit.
Totodată, am discutat și despre lucrările de reparație a mai multor drumuri din suburbiile capitalei, în cadrul programului ,,Drumuri bune pentru toți”.

Un alt subiect abordat în cadrul discuțiilor a fost situația de la Stația de Epurare și mirosul neplăcut din capitală. Primarul a dat asigurări că autoritățile municipale întreprind toate măsurile pentru a remedia cât mai urgent aceste probleme.

Am apreciat acțiunile care sunt întreprinse în ultima perioadă în Chișinău și proiectele care sunt lansate în toate sectoarele capitalei în vederea creării unui oraș modern și confortabil. L-am încurajat pe domnul Ceban să continue implementarea proiectelor, asigurându-l de susținere din partea instituției prezidențiale.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.