Am avut o întrevedere cu interpretul Constantin Moscovici și compozitorul Oleg Baraliuc

Am avut o întrevedere cu interpretul Constantin Moscovici și compozitorul Oleg Baraliuc cu care am discutat mai multe subiecte legate de situația actuală din domeniul culturii, dar și din țară în ansamblu.

În contextul marcării Anului Lucrătorului Medical în Republica Moldova, am apreciat înalt piesa „Îngeri, cu halate albe”, lansată de artiștii moldoveni.

Am adus sincere mulțumiri tuturor celor implicați în crearea acestei piese care reprezintă un omagiu adus medicilor: interpreți, actori moldoveni, reprezentanți ai muzicii populare și ai muzicii ușoare, instrumentiști, ș.a.

Sunt mândru de faptul că societatea noastră este solidară în lupta cu virusul de tip nou COVID-19.

În altă ordine de idei, am discutat despre participarea reprezentanților țării noastre la festivalul ,,Slaveanskii Bazar” care va avea loc în perioada 14-20 iulie la Vitebsk, Belarus. Am menționat că la fel ca în anii precedenți, voi susține participarea țării noastre la acest festival internațional de amploare.

Voi depune și pe viitor tot efortul pentru promovarea culturii țării noastre atât pe plan național, cât și internațional.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.