Am avut o întrevedere cu domnul Eduard Coropceanu, rectorul Universității de Stat din Tiraspol, și cu domnul Veaceslav Ioniță

Am avut o întrevedere cu domnul Eduard Coropceanu, rectorul Universității de Stat din Tiraspol, și cu domnul Veaceslav Ioniță, membru al Consiliului pentru dezvoltare strategică instituțională.

1-6-300x194 Am avut o întrevedere cu domnul Eduard Coropceanu, rectorul Universității de Stat din Tiraspol, și cu domnul Veaceslav Ioniță

Discuția s-a axat pe subiecte privind desfășurarea procesului de studiu și cercetare în instituțiile de învățământ superior din țară în condițiile dictate de pandemie.

Totodată, domnul rector Coropceanu m-a informat despre jubileul de 90 de ani, pe care Universitatea din Tiraspol îl va marca la 1 octombrie 2020. În acest context, reprezentantul instituției de învățământ mi-a adresat invitația de a participa la festivitățile dedicate acestei date onorabile.

Menționând obligativitatea respectării tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii infecției, am mulțumit pentru invitație și am remarcat activitatea Universității de Stat din Tiraspol, rezistența colectivului profesoral și studențesc la greutățile din anii 1992-1993 și demnitatea cu care păstrează și sporesc prestigiului învățământului superior din țara noastră.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.