Am avut o întrevedere cu conducerea raionului Ungheni în cadrul căreia am abordat problemele existente în regiune

La Ungheni, am avut o întrevedere cu conducerea raionului în cadrul căreia am abordat problemele existente în regiune, dar și viziunile autorităților asupra soluționării acestora. Potrivit președintelui raionului, Ghenadie Mitriuc, printre cele mai stringente probleme ale raionului pot fi evidențiate cele legate de aprovizionarea cu apă potabilă a raionului, susținerea agenților economici care au suferit în urma unor calamități naturale, cum ar fi seceta și înghețurile, necesitatea reparației blocului fostului spital al Căii Ferate, construcția drumurilor etc.

100924563_4485365764822727_144676149459419136_o-300x200 Am avut o întrevedere cu conducerea raionului Ungheni în cadrul căreia am abordat problemele existente în regiune

Am salutat faptul că oamenii își doresc și sunt gata să facă schimbări spre bine. Am dat asigurări că vom depune efort maxim pentru a contribui la îmbunătățirea nivelului de trai al populației din fiecare raion.

De asemenea, am vizitat Spitalul raional Ungheni, unde m-am familiarizat la fața locului cu nivelul de dotare și măsurile întreprinse de instituție în vederea combaterii răspîndirii infecției cu noul coronavirus. Spitalul dispune de 305 paturi. În cadrul instituției au fost testate la COVID-19 – 108 persoane, dintre care 41 au fost confirmate pozitiv, 27 de pacienți au fost tratați, 2 persoane au decedat. La moment în secția COVID-19 se află 3 pacienți.

Am discutat cu conducerea instituției și cu personalul medical despre problemele cu care se confruntă zi de zi la locul de muncă. În context, le-am comunicat că drept apreciere a dedicației lor, am decretat anul curent drept An al Lucrătorului Medical, care cuprinde mai multe inițiative, inclusiv dublarea salariului, dar și îmbunătățirea condițiilor de muncă. Am transmis tuturor urări de bine, sănătate și perseverență, iar unui grup de medici am înmînat Diploma de Onoare a Președintelui.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.