Am avut o întrevedere cu CEO-ul companiei Kaufland Republica Moldova și România și cu Directorul General Kaufland Moldova

Am avut o întrevedere cu CEO-ul companiei Kaufland Republica Moldova și România, Marco Hößl și cu Directorul General Kaufland Moldova, Dona Răpciugă.

1-4-300x195 Am avut o întrevedere cu CEO-ul companiei Kaufland Republica Moldova și România și cu Directorul General Kaufland Moldova

Am discutat despre strategia de dezvoltare a companiei Kaufland în Moldova și proiectele de responsabilitate socială care urmează să fie desfășurate. Am salutat activitatea investitorului străin în țara noastră și intențiile acestuia de a extinde rețeaua de magazine în Moldova, inclusiv de a spori sortimentul produselor fabricate exclusiv de producătorii locali.

Am menționat importanța susținerii producătorilor autohtoni, în special în condițiile pandemiei cu care ne confruntăm. Am subliniat că voi opta și pe viitor pentru aprobarea proiectului de lege care presupune ca rețelele de magazine să expună pe rafturi produse autohtone în proporție de cel puțin 50%.

Le-am mulțumit reprezentanților Kaufland pentru receptivitate și i-am asigurat de susținere în promovarea campaniilor și proiectelor de responsabilitate socială.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.