Am avut o discuție în format online cu șeful misiunii de monitorizare a FMI

Am avut o discuție în format online cu șeful misiunii de monitorizare a Fondului Monetar Internațional în Moldova, Ruben Atoyan și reprezentantul permanent al FMI în țara noastră, Volodymyr Tulin, după consultările online pe care le-au efectuat cu reprezentanții Guvernului, Băncii Naționale și alte persoane responsabile.

6D01A3C9-2C0F-4471-A538-8168598ECDB0-300x200 Am avut o discuție în format online cu șeful misiunii de monitorizare a FMI

Am făcut bilanțul activității reprezentanților FMI, am evaluat parametrii viitorului Memorandum de cooperare, după care părțile vor purcede la elaborarea și semnarea Programului de cooperare pentru o perioadă de trei ani.

De asemenea, am discutat despre finalizarea reformei sectorului financiar și bancar, menținerea statutului independent al Băncii Naționale a Moldovei, politica bugetar-fiscală, politica energetică, combaterea corupției și consolidarea statului de drept.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.