Am avut o discuție în format online cu Ilham Aliyev, Președintele Republicii Azerbaidjan

Am discutat un spectru larg de chestiuni cu privire la dezvoltarea relațiilor bilaterale în toate domeniile de interes reciproc.

1-12-300x190 Am avut o discuție în format online cu Ilham Aliyev, Președintele Republicii Azerbaidjan

În mod special, am abordat subiectul privind lupta comună împotriva răspîndirii coronavirusului, care a lovit statele noastre. În context, am exprimat recunoștință conducerii azere pentru ajutorul umanitar pe care l-a transmis țării noastre.

Țin să amintesc că săptămîna trecută, la indicația domnului Aliyev, un lot de ajutoare în volum de 30 de tone a fost transmis din Baku la Chișinău cu o cursă specială. Lotul conține aproximativ 250 de mii de seringi de unică folosință, precum și diferite tipuri de echipamente medicale de protecție.

În cadrul dialogului cu președintele azer, am subliniat faptul că lotul umanitar oferit este cea mai bună dovadă a relațiilor de prietenie și de încredere dintre țările și popoarele noastre. Am subliniat că doar prin eforturi comune, vom putea depăși această provocare globală privind răspîndirea virusului COVID-19.

 

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.