Am avut întrevederi de lucru cu președintele Armeniei, Armen Sarkissian, și primul ministru al acestei țări, Nikol Pașinian

În cadrul summit-ului Francofoniei de la Erevan am avut întrevederi de lucru cu președintele Armeniei, Armen Sarkissian, și primul ministru al acestei țări, Nikol Pașinian. Am apreciat nivelul înalt de organizare al Forumului, la care participă peste 90 de delegații străine.

În timpul discuției cu conducerea de vîrf a Armeniei am abordat nivelul și perspectivele de dezvoltare a relațiilor bilaterale, agenda politicii interne din țările noastre, precum și problemele securității regionale.

Am mulțumit părții armene pentru susținerea acordată țării noastre în vederea obținerii statutului de observator pe lîngă Uniunea Economică Eurasiatică.

Amintesc că în noiembrie 2017 a avut loc prima vizită oficială în istoria relațiilor bilaterale a Președintelui Republicii Moldova în Armenia.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.