Am avut astăzi o întrevedere cu conducerea Asociației Băncilor din Moldova și a unor asociații de business

Am avut astăzi o întrevedere cu conducerea Asociației Băncilor din Moldova și a unor asociații de business, pentru a discuta situația din economie în condițiile crizei provocate de pandemie și problemele sociale care rezultă din aceasta.

97471700_4410546545637983_8200718105811353600_o-300x185 Am avut astăzi o întrevedere cu conducerea Asociației Băncilor din Moldova și a unor asociații de business

Am relatat faptul că pînă acum am organizat circa zece întrevederi de acest gen cu reprezentanții diferitor ramuri ale economiei naționale în cadrul cărora au fost menționate drept primordiale dificultățile financiare.

În special am amintit că cercurile de afaceri au semnalat probleme legate de obținerea creditelor, iar statul, la rîndul său, și-a exprimat disponibilitatea de a achita dobînda la credite pentru persoanele juridice, în baza cererilor depuse.

În legătură cu situația dificilă din țară, am solicitat interlocutorilor mei să formuleze mai multe sarcini care, în opinia lor, trebuie soluționate și, în strictă coordonare cu organele puterii de stat, să stabilească metodele de realizare a lor.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.