Am aflat despre suferința cuplului Olga Harcenco și Mihail Iuzic care trăiesc în condiții greu de imaginat

Am aflat despre suferința cuplului Olga Harcenco și Mihail Iuzic care trăiesc în condiții greu de imaginat împreună cu cei 4 copii; o fetiță de doar 1 lună și alta de cinci ani, un băiat de 8 și altul de 2 ani.

Casa din satul Dubovca, r. Hîncești, în care locuiesc nici măcar nu le aparține și este într-o stare dezastruoasă. Această familie nu are strictul necesar pentru a supraviețui, nu au haine, mîncare și nici lemne de foc.

Astăzi, colegii mei au mers și au acordata din numele Presedntelui RM suportul minim necesar acestei familii.

Tot astăzi am hotărît să lansăm o campanie națională de colectare a fondurilor pentru cumpărarea unei locuințe, sub patronajul primei Doamne Dodon Galina.

Fac apel către toată lumea de bună credință care doresc să contribuie financiar, să vină cu suport (rechizitele bancare pentru donații: beneficiar: Harcenco Olga,
BC ”Mobiasbancă-Groupe Societe Generale” S.A.

Codul băncii: MOBBMD22,
Cod fiscal: 2008028004796;
IBAN (MDL) MD47MO2225ASV13813427100).

Vom depune toate eforturile ca pînă la 1 martie această familie să trăiască deja într-o casă normală, curată și încăpătoare. Îndemn toată lumea să nu rămînă indiferentă față de asemenea cazuri și să aducă așa cum poate cîte un strop de bucurie în sufletele acestor oameni.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.