Adresez un mesaj de condoleanțe Domnului Xi Jinping, Președintele Republicii Populare Chineze, în legătură cu decretarea zilei de 4 aprilie drept Zi de doliu național în memoria victimelor COVID-19

Parcurgem o perioadă deloc ușoară pentru întreaga lume. Umanitatea se confruntă cu o provocare fără precedent pentru timpurile actuale, iar acțiunile noastre conjugate ne demonstrează că doar împreună, solidari, o vom depăși.

Bez-nazvaniya Adresez un mesaj de condoleanțe Domnului Xi Jinping, Președintele Republicii Populare Chineze, în legătură cu decretarea zilei de 4 aprilie drept Zi de doliu național în memoria victimelor COVID-19

Astăzi, cînd conducerea Republicii Populare Chineze a decretat zi de doliu național, sîntem alături de rudele și apropiații celor care au avut de suferit. Transmit compasiunea și regretul nostru profund familiilor îndurerate, iar celor care au căzut pradă acestei pandemii – însănătoşire grabnică.

Totodată, în numele poporului Republicii Moldova, îmi exprim sincere mulțumiri pentru asistența și sprijinul constant pe care ni le oferă guvernul chinez.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.