Adresez cordiale felicitări sportivului nostru, Daniel Cataraga, cu ocazia victoriei înregistrate la Campionatul Mondial

Adresez cordiale felicitări sportivului nostru, Daniel Cataraga, cu ocazia victoriei înregistrate la Campionatul Mondial de Lupte, seniori U23, care s-a desfășurat la București, și menținerea titlului de campion mondial la lupte greco-romane.

Această performanță deosebită este rezultatul muncii unei întregi echipe, căreia îi aduc mulțumiri pentru pregătirea și susținerea lui Daniel. Nu în ultimul rînd, o parte a meritului luptătorului revine părinților care i-au dat viață și cărora le exprim întreaga mea recunoștință și admirație pentru vigoarea cu care l-au înzestrat.

Îi urez lui Daniel Cataraga multă sănătate și insistență în atingerea scopurilor propuse.

Menționez că anterior, i-am oferit lui Daniel Cataraga medalia ”Meritul Civic”. Voi continua și pe viitor să apreciez persoanele care contribuie la promovarea imaginii Republicii Moldova peste hotare.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.