Acțiunile din cadrul Programului Național al Fundației de Binefacere ”Din Suflet”

Acțiunile din cadrul Programului Național al Fundației de Binefacere ”Din Suflet” ce prevede oferirea de ghiozdane și rechizite școlare celor peste 25000 de copii din țară care vor merge în acest an în clasa I, au ajuns și la Soroca.

Aici, împreună cu Prima Doamnă a țării, Galina Dodon, am înmânat circa 400 de ghiozdane și rechizite școlare celor care în anul curent pășesc pentru prima dată pragul școlii. Am felicitat copiii cu începutul anului de studii, iar profesorilor și părinților le-am dorit succes și putere de muncă în misiunea de a-i ghida pe elevi pe drumul cunoștințelor.

De asemenea, am rămas plăcut surprinși de concertul pe care l-au prezentat micuții. Buna dispoziție a copiilor și cuvintele de mulțumire din partea părinților ne-au convins încă o dată că lucrurile frumoase pe care le facem împreună cu Fundația de Binefacere ”Din Suflet” sunt necesare și binevenite.

Reiterez, pînă la 1 septembrie reprezentanții fundației vor vizita toate raioanele țării și vor oferi ghiozdane și rechizite școlare pentru toți copiii care merg în anul curent în clasa I. Deja în marea majoritate a raioanelor țării, cadourile respective au fost repartizate.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.