A devenit deja o tradiţie frumoasă ca La 1 octombrie să celebrăm ZIUA MONDIALĂ A OAMENILOR ÎN ETATE

A devenit deja o tradiţie frumoasă ca la 1 octombrie să celebrăm ZIUA MONDIALĂ A OAMENILOR ÎN ETATE, sărbătoare dedicată celor ce se înscriu în onorabila Vîrstă a Înţelepciunii, cu o bogată experienţă de viaţă. Aşa precum toamna reprezintă o încununare a rezultatelor muncii de un an de zile, persoanele în etate încununează o vîrstă plină de evenimente, amintiri, realizări. Mai mult, ei ne pot deveni foarte uşor modele de viaţă, tocmai prin prisma experienţelor anterioare. Sfaturile pe care aceştia le pot oferi vor fi cu siguranţă cele mai bune.

Îmi este dor de bunicii şi tatăl meu, care au trecut în lumea celor drepţi, şi mă gîndesc cu nostalgie la momentele în care mă încurajau cu o atîta întelepciune populară…

Mă închin cu pietate în faţa Omeniei, Cumsecădeniei, Răbdării – calităţilor ce vă aparţin incontestabil şi merită cu siguranţă respectul nostru, al celor ce vă urmăm. Vă urez sănătate, împlinire sufletească, să aveţi parte de o bătrîneţe liniştită, iar grija celor din jur să vă bucure mereu sufletul.

Alături de voi, Moldova are viitor!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.