Acum 5 ani am lansat Fundaţia de Binefacere ,,Soluția”

Acum 5 ani am lansat Fundaţia de Binefacere ,,Soluția” – una dintre cele mai recunoscute şi apreciate organizaţii, care oferă asistenţă juridică de calitate şi ajutor de orientare socială cetăţenilor noștri. În prezent activează două filiale a Fundației de Binefacere ,,Soluția” – în mun. Chișinău și în mun. Bălți.

Am început cu iluminarea și stecluirea blocurilor locative din mun. Chișinău, cu renovarea și amenajarea scărilor din bloc.

Pe parcursul acestor ani au fost stopate sute de construcții ilegale. Peste 10 000 de persoane au beneficiat de asistența juridică pe dosare civile, contravenționale, în contincios administrativ. Cca 700 de acțiuni au fost înaintate în judecată împotriva administrațiilor locale și centrale. Au fost amenajate și renovate zeci de terenuri de joacă și terenuri sportive. Mai mult de 80 000 de cetățeni (pensionari, invalizi, mame solitare, familii tinere, familii social-vulnerabile, etc) au beneficiat de ajutor social – îmbrăcăminte, încălțăminte, produse alimentare, produse igienice, mobilă, cadouri pentru copii, cărucioare pentru copii și invalizi, echipament pentru persoanele cu dezabilități.

Vom continua să fim mereu alături de cei neajutorați, de cei pe care statul îi ignoră cu desăvîrșire!

Soluția te Ajută!

Moldova are viitor!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.