Select Page

Stimați funcționari ai autorităților administrației publice locale!

1.02.2024

Marcată în fiecare an la 1 februarie, sărbătoarea Dumneavoastră profesională – Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală ‒ îmi oferă deosebita ocazie de a Vă adresa cele mai sincere felicitări, asigurându-Vă de aprecierea activității pe care o desfășurați.

Rolul Dumneavoastră în dezvoltarea societății este incontestabil. Anume Dumneavoastră sunteți mereu pregătiți să înfăptuiți acțiuni concrete, cu efect direct și imediat, astfel încât să ajutați fiecare cetățean.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova crede în forța autonomiei locale și acordă tot sprijinul în activitatea aleșilor locali. Potrivit rezultatelor alegerilor locale generale din anul trecut, PSRM este reprezentat în toată țara de mii de consilieri locali și peste 150 de primari, inclusiv în 16 orașe, dintre care 10 sunt centre raionale.

Partidul Socialiștilor este principala alternativă guvernării actuale. Suntem hotărâți să ne îndeplinim angajamentele și să lucrăm în interesul cetățenilor pentru prosperitatea localităților din țara noastră.

Cu prilejul sărbătorii profesionale, Vă urez sănătate, siguranță în atingerea obiectivelor, putere de muncă, idei inovatoare și multe proiecte realizate.