Select Page

Scopul schimbării Constituției prin Referendum devine tot mai clar și îl dezvăluie deja și ambasadorii din UE

30.09.2024

Ei vor ca străinii să ne poată cumpăra pământurile. Iar asta e sfârșitul definitiv al independenței și suveranității noastre.

Iată de ce PAS, Maia Sandu și străinii insistă pe referendum – ca să ne subjuge total, să devenim colonie oficial, să nu ne aparțină nici aerul, nici pământul de sub picioare în țara asta. Să depindem ca argații de voia boierilor bogătani din Occident.

Acest Referendum e un măr otrăvit. El nu e despre UE, el e despre schimbarea Constituției, e despre înșelarea poporului moldovenesc.

Iată de ce Referendumul trebuie boicotat. În mod normal, trebuie finalizate mai întâi negocierile cu UE, să vedem care sunt condițiile europenilor, să înaintăm condițiile noastre și doar apoi să organizăm un Referendum. Dacă va fi nevoie și dacă moldovenii vor mai dori în acest UE care nu e ceea ce-a fost cândva. Să știe moldovenii ce li se propune și să nu accepte orbește mâța în sac. Altfel, în lipsa negocierilor preventive, ne vom trezi și fără pământ, și fără Neutralitate, și fără populație, și cu LGBT în școli și educație despre sexul nonbinar.

În Maia Sandu și PAS nu poți avea încredere. Ei aparțin agendei străine. Iar Referendumul lor de schimbare a Constituției ne apropie de o nouă catastrofă ca stat.