Select Page

Împreună cu conducerea OT PSRM din Căușeni și Ștefan-Vodă am discutat mai multe subiecte importante legate de activitatea partidului

18.03.2024

Împreună cu conducerea OT PSRM din Căușeni și Ștefan-Vodă am discutat mai multe subiecte importante legate de activitatea partidului, inclusiv congresul PSRM, care, reamintesc, va avea loc în această sâmbătă, 23 martie, și în cadrul căruia va fi ales președintele Partidului Socialiștilor.

De asemenea, m-am întâlnit cu conducerea satului Copanca. În urma alegerilor locale generale, acest sat este condus de socialistul Afanasii Cuțari. Am discutat despre nevoile satului și ale locuitorilor săi, precum și despre modul în care echipa noastră poate ajuta la soluționarea problemelor existente.

Totodată am vizitat mănăstirea Sfintele Femei Mironosițe Marta și Maria, situată în apropierea satului Hagimus din raionul Căușeni, este una dintre cele mai tinere mănăstiri din țara noastră. A fost fondată în 1997 ca schit al Mănăstirii Noul-Neamț, Chițcani.

Complexul mănăstirii include 4 biserici și 2 paraclise. Pe teritoriul sfântului locaș există un izvor, care a fost sfințit în vara anului 2005 în cinstea icoanei Maicii Domnului.