Select Page

De dimineață am discutat cu oamenii în piața din Glodeni

17.03.2024

Cetățenii se plâng pe un șir de probleme: de la prețurile și tarifele extrem de ridicate până la lipsa pieței pentru comercializarea produselor. Ei așteaptă cu nerăbdare să vină în piață Maia Sandu sau Dorin Recean, pentru a le spune personal tot ce gândesc despre ei.

Am avut discuții călduroase și cu locuitorii satului Iabloana din raionul Glodeni. După rezultatele alegerilor locale de anul trecut, primarul acestei localități a fost ales socialistul Aureliu Bodean.

Am discutat despre problemele și nevoile acestui sat și ale locuitorilor săi, și cum putem ajuta la soluționarea acestora. I-am asigurat de sprijinul echipei PSRM în toate subiectele importante.

Totodată am continuat întâlnirile cu colegii din partid. Astăzi – în Glodeni și Fălești. Am discutat subiecte legate de viitorul congres al PSRM și alte teme actuale.

La finalulu zilei am vizitat mănăstirea Frumoasa din satul cu același nume din raionul Călărași, care a fost înființată în secolul al XIX-lea.

Este unul dintre principalele monumente culturale și istorice din această zonă și un important locaș spiritual atât pentru concetățenii noștri, cât și pentru turiștii care vizitează aceste locuri.