Select Page

Anual, pe data de 1 mai este celebrată Ziua Internațională a Muncii, recunoscând astfel contribuția esențială a muncitorilor la progresul societății și la dezvoltarea economică

1.05.2024

În Moldova, precum și în alte țări, Ziua de 1 Mai este sărbătorită, marcând importanța muncii și realizările lucrătorilor. Este un moment de reflectare asupra progreselor înregistrate sau lipsa acestora. În acest context, instituțiile statului trebuie să creeze condiții cât mai atractive pentru oamenii muncii, inclusiv să le asigure salarii decente, condiții confortabile de viață și după pensionare.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a fost întotdeauna dedicat promovării intereselor cetățenilor, concentrându-se pe aspecte precum educația, ocuparea forței de muncă, definirea rolului individului în societate, asigurarea protecției sociale și oferirea de garanții și perspective pentru ei.

Am depus eforturi și vom continua să ne implicăm pentru binele cetățenilor. Prioritatea noastră rămâne – interesele cetățenilor Moldovei!

Felicitări de 1 Mai! Pace, bunăstare, progres!

Foto din arhivă.