Select Page

Vizita la Sudul Moldovei

7.07.2023

Astăzi, împreună cu Vladimir Odnostalco, deputat PSRM, responsabil de zona Sud a țării, am efectuat o vizită de lucru în raionul Cahul unde am avut o întrevedere cu conducerea organizației teritoriale, cu primarii și consilierii PSRM din regiune.

În cadrul întâlnirii am discutat despre agravarea situației economice din țară, am stabilit necesitatea consolidării eforturilor și acțiunilor comune pentru dezvoltarea locală și promovarea obiectivelor PSRM în această zonă.

Am menționat importanța cooperării strânse și de mobilizare a membrilor PSRM, pentru a acționa eficient în beneficiul cetățenilor, precum și de a obține rezultate concrete în cadrul alegerilor locale din toamnă.

În continuarea vizitei la Sud am avut întâlniri cu activiștii, primarii și consilierii PSRM din raioanele Taraclia și Ștefan Vodă, în cadrul cărora au examinat planurile și proiectele PSRM pentru perioada imediat următoare.

Am remarcat unitatea și determinarea membrilor partidului de a lupta pentru interesele cetățenilor raioanelor respective, de a face față tuturor provocărilor ce le stau în cale.

Am exprimat încrederea în capacitatea membrilor PSRM de a acționa consolidat și de a contribui la dezvoltarea sustenabilă și bunăstarea cetățenilor din aceste raioane.