Select Page

Vizita la Nordul Moldovei

17.10.2023

Continui întâlnirile în raioanele țării. Astăzi am mers la Soroca. Aici, 420 de oameni din Partidul Socialiștilor candidează pentru funcția de consilieri, iar 35 pentru funcția de primar.

Am avut o discuție călduroasă cu locuitorii satului Căinarii Vechi. I-am îndemnat, pe 5 noiembrie să susțină candidații PSRM, oameni în care poți avea încredere, și să nu ofere niciun vot Maiei Sandu și PAS.

O altă întâlnire a avut loc în satul Șeptelici. Localnicii sunt indignați de politica antipopulară a regimului PAS. Cetățenii sunt hotărâți să contribuie la eliberarea Moldovei de sub conducerea Maiei Sandu și a partidului ei, și pe 5 noiembrie vor vota pentru cei, care au grijă de oameni prin fapte, nu prin vorbe.

Următoarea destinație – Florești. În acest raion, 343 de reprezentanți PSRM candidează pentru funcția de consilieri, iar 34 pentru funcția de primar.

Am discutat cu locuitorii satului Prodești, am răspuns la întrebările lor, am prezentat principalele puncte ale programului nostru electoral. I-am îndemnat să nu creadă promisiunilor false și să-și exprime votul pe 5 noiembrie pentru oameni demni, care pot aduce cu adevărat schimbări în comunitatea lor.

Locuitorii satului Ghindești din raionul Florești privesc cu îngrijorare spre viitor. Ei spun, că atât de multă indiferență față de problemele oamenilor, ca din partea autorităților actuale, nu au mai văzut niciodată.

Cetățenii consideră, că situația nu poate continua așa și pe 5 noiembrie au intenția să lase fără sprijin regimul Maiei Sandu și PAS. Am îndemnat sătenii să susțină echipa noastră, care întotdeauna a fost și va rămâne alături de popor.

În încheierea acestei zile complexe, împreună cu candidatul PSRM la funcția de primar al municipiului Bălți, Maxim Moroșan, și colegii mei din partid, am avut mai multe întâlniri în capitala de nord.

Am îndemnat bălțenii să voteze pe 5 noiembrie pentru echipa celor puternici, pentru Maxim Moroșan și PSRM!

#Socialiștii_oameni_de_încredere