Select Page

Republica Moldova a devenit din nou stat capturat

17.05.2023

Am observat că aceeași poziție o au și alte forțe politice în special partidul dlui Chicu Ion. Socialiștii vor iniţia în acest sens proceduri parlamentare împotriva uzurpării puterii.

Tăcerea față de abuzuri, precum şi lauda gratuită din partea partenerilor externi, a dus la transformarea guvernării PAS într-un partid totalitarist.  Maia Sandu a luat calea dictaturii şi această “istorie de succes” a devenit o nouă istorie de coşmar pentru poporul Republicii Moldova. Asta se întâmplă inclusiv din vina partenerilor din Occident, care tolerează abuzurile antidemocratice.

Le aduc la cunoştință ca Summitul din 1 Iunie se va desfăşura pe un fundal de teroare şi de ură a populatiei față de regimul dictatorial instaurat de preşedinta Maia Sandu.

Oficialii europeni vor veni într-o țară cuprinsă de frică, sărăcie şi disperare. Cu un regim de guvernare antipopor.

Referitor la situația din Gagauzia, ea este intenționat adusă la condiția de la începutul anilor 1990, când regiunea a intrat în conflict direct şi periculos cu guvernarea centrală de la Chişinău. De ce guvernarea PAS procedează aşa? Ca să creeze un nou conflict, pentru a polariza şi mai tare societatea, şi să deturneze atenția oamenilor la criza gagauză, pe fundal pe sărăcie, corupție şi eşec în administrarea țării.

Maia Sandu a devenit întruchiparea statului capturat, sărac şi condus în mod isteric. Iar cei care execută azi ordinele ei ilegale şi abuzive vor răspunde inevitabil în fața legii. Timpul trece repede.