Select Page

La Mulți Ani! Sărbători cât mai calde și luminoase!

31.12.2023

Stimați concetățeni, colegi, prieteni,

Fie ca anul care vine să ne aducă tuturor mai multe motive de bucurie, de mândrie și de speranță decât anul care a trecut. Fie ca Republica Moldova să revină la normalitate și să se scuture de povara pe care o duce din greu în ultima perioadă.

Anul 2023 a fost un al supraviețuirii pentru cetățenii Republicii Moldova, a fost anul dezechilibrului, al abuzului și al lipsurilor pe care le-au simțit și țara, și instituțiile statului, și populația.

A fost un an, al treilea la rând, când majoritatea moldovenilor au trebuit să lupte cu sărăcia, cu frica și disperarea, cu neîncrederea în ziua de mâine. A fost anul când tot mai mulți cetățeni au constatat că Republica Moldova merge spre dezintegrare socială, confesională, economică, demografică.

Și tot mai multă lume înțelege că țara nu va rezista încă o perioadă la fel de plină de criză, abuzuri, incompetență și minciuni. De aceea, anul 2024 trebuie să fie Anul restabilirii normalității în Republica Moldova, în toate privințele. Sper că anume așa se va întâmpla, spre binele nostru al tuturor. Sper că anul care vine ne va lumina pe toți și ne va inspira la decizii și acțiuni patriotice și corecte, justificate atât moral, cât și istoric.

Dragi prieteni!
În seara de Revelion, îi doresc fiecărei familii dragoste, bucurii și bunăstare. Fie ca dorințele să se împlinească în Anul Nou, să fie toți sănătoși, să ne trăiască mult părinții, iar copiii să ne fie veseli și dornici de învățătură. Vă doresc pace, curaj și încredere în ziua de mâine.

La Mulți Ani, dragii mei!
Sărbători cât mai calde și luminoase!