Select Page

În continuarea vizitei m-am întâlnit cu liderii organizațiilor teritoriale de partid din nordul țării

26.09.2023

În cadrul întrunirii a fost examinată situația politică din țară, fiind remarcată starea critică ce se atestă în toate ramurile economiei Republicii Moldova. Socialiștii din zona Nord a țării au exprimat sprijin conducerii partidului în decizia de a înainta o moțiune de cenzură împotriva guvernului care duce țara spre faliment și pierderea suveranității.

Pe finalul întâlnirii, am anunțat că în săptămâna curentă PSRM va finaliza desemnarea candidaților la funcția de primar și consilieri locali în majoritatea localităților din nordul republicii.
Totodată, împreună cu candidatul formațiunii la funcția de primar al municipiului Bălți, Maxim Moroșan, am participat la ședința staff-ului electoral Bălți. Au fost discutate sarcinile și acțiunile din cadrul campaniei electorale ce se va începe la 6 octombrie curent.

Am menționat că echipa din Bălți în frunte cu Maxim Moroșan dispune de un mare potențial în vederea obținerii victoriei în alegeri. Am atenționat că guvernarea va pune multiple obstacole în calea oponenților politici, dar am deplină încredere în forța socialiștilor care sunt luptători, acționează consolidat și nu cedează în fața oricăror provocări.