Select Page

Împreună cu membrul Comitetului Executiv al PSRM, Maxim Lebedinschi și deputatul BCS Adrian Albu, am întreprins o vizită de lucru la nordul țării unde ne-am întâlnit cu liderii și activiștii organizațiilor teritoriale din raioanele Sîngerei, Florești și Soroca

27.06.2023

Am discutat despre situația politică și economică din țară, despre planurile și prioritățile partidului pentru perioada următoare.

Am subliniat importanța coeziunii și unității membrilor PSRM din regiune, încurajându-i să se implice activ în acțiunile de pregătire către alegerile locale generale din acest an. Sunt convins că doar echipa PSRM poate asigura dezvoltarea multilaterală a teritoriilor și a țării în ansamblu.

Activiștii PSRM din aceste raioane și-au exprimat susținerea față de partid și față de eforturile depuse de conducerea sa în vederea rezolvării problemelor cu care se confruntă cetățenii țării. Participanții la discuții s-au declarat hotărâți să consolideze poziția partidului în regiune și să obțină rezultate concrete în cadrul scrutinului din toamnă.